Du er her

Solosang

Syng igennem

I sangundervisningen, lægges der vægt på at man som sangelev udvikler en sund og naturlig sangstemme. Der arbejdes med sangteknik i form af støtte, vejrtrækning, stemmefunktioner, afspænding m.m. og her igennem opbygges en større bevidsthed om sammenhængen mellem krop og stemme. Tekstforståelse og fortolkning spiller en væsentlig rolle i sangfaget, ligesom det musikalske aspekt får lov at fylde i sangtimerne. Der arbejdes med færdigheder indenfor nodelære, hørelære, improvisation, harmonisk forståelse og rytmiske sans, samt med mikrofonteknik, med henblik på at optræde for et publikum. Repertoiret tilpasses den enkeltes muligheder i en genremæssig bredde indenfor den rytmiske musik (pop, rock, R'n'B, musical, jazz m.v.) og der opfordres desuden til at eleven selv tager aktivt del i valget af sange. Frem for alt, skal det være sjovt at synge og en god oplevelse!

Agnes siger om undervisningen: 

Jeg starter altid der hvor du er, og med det du har lyst til. Teknik kan lærers, men lysten til at synge kommer indefra, og det er det jeg arbejder ud fra.

Sangundervisning tilbydes som solosang fra 5. klasse, alternativt tilbyder musikskolen sanghold for elever i 3. og 4. klasse.

Underviser:

Agnes Bjerregaard 

Sidst opdateret

26.02.2017